Vårt beste våpen for å redusere svinn er god butikkdrift. Det vil si gode rutiner for bestilling, rullering og eksponering av ferskvarer.
Jan Tore BergKjøpmann REMA 1000 Ensjø

God butikkdrift er nøkkelen!

Gode rutiner på varehåndtering er helt avgjørende for varens kvalitet, for varens levetid og dermed også for butikkens totale matsvinn.

Gode varehåndteringsrutiner med fokus på rask vareplassering, riktig temperaturer på kjøle- og frysedisker, lagring under egnede forhold og ikke minst god rullering på varene, er alle daglige rutiner som gjennomføres og etterleves hver dag i REMA 1000s butikker.

I REMA 1000 jobber vi også hver dag med å tilby varer som våre kunder ønsker. Det å ha et godt valgt utvalg, et sortiment som er etterspurt av kundene, er i aller høyeste grad med på å redusere butikkens svinn.

 

Gå Tilbake
Andre suksesshistorier:
Gå Tilbake