Middagsplanleggeren er et effektivt og nyttig planleggingsverktøy i en travel hverdag, og et godt bidrag i arbeidet mot å redusere husholdningenes matsvinn.
Erling SundalKokkREMA 1000

Vi lærer kundene å planlegge bedre

Med «Under 100-lappen» ønsker REMA 1000 å bidra til husholdningenes måltidsplanlegging og innkjøp med gode og enkle middagsoppskrifter.

Hver måned kommer det nye oppskriftshefter i butikkene og i appen «Middagsplanleggeren». Appen er lastet ned av ca. 780 000 mennesker siden lanseringen i januar 2012, og er i følge REMA 1000 en av Norges mest nedlastede. Tilbakemeldinger fra kunder viser at middagsplanleggeren har gjort hverdagene enklere og mer effektive for flere familier. De kan planlegge og handle inn for hele uken. Middagsplanleggeren er et effektivt og nyttig planleggingsverktøy i en travel hverdag, og et godt bidrag i arbeidet mot å redusere husholdningenes matsvinn. I oppskriftene har REMA 1000 porsjonsberegnet middagene, og familier kan planlegge middag for færre eller flere personer. Planlegging og ferdig porsjonert mengde er viktige elementer i arbeidet mot mindre matsvinn i husholdningene. 

Gå Tilbake
Andre suksesshistorier:
Gå Tilbake